måndag 15 december 2008

Allt möjligt
Fick denna Award av Lotta på Båtslyckegård
Många tack! Den värmde verkligen!

Och inte nog med det; idag kom ett gulligt vitt paket med dessa underbara saker som Lotta gjort till mig! Vad säger man? Många kramar och tack! Du är otrolig!

Och som om inte det vore nog så har jag dessutom fått samma utmärkelse av Anna som har bloggen Minigrisen. Många kramar och tack vännen!


Måste visa en bild från förra veckans luciafirande på dagis. De är ju helt bedårande de små liven.

Idag blev det pepparkaksbak. Av förklarliga skäl blev det köpedeg. Dessutom har vi en sådan liten ugn för tillfället att man får anfall så fort man skall baka något... Inte många pepparkakor per plåt!


Att inte bara använda pepparkaksformar är så mycket roligare! Och väldigt kreativt dessutom! Längst ner till höger ser ni några av Pappas alster - bandvagnar så klart! Här är också pepparkakshus, hjärtan, ett skepp mm. Dessutom har alla i familjen fått varsin bokstav...

Just nu bakas här lussebullar. I morgon blir det glögg till våra närmaste grannar, ett bra sätt att lära känna dem. Detta bak kommer nog att ta halva natten med tanke på ugnens storlek, får nog in sådär kanske 6-7 st åt gången!!! Vi letar febrilt efter en gasolspis men har inte riktigt hittat det vi verkligen vill ha ännu, någon som har några tips?

1 kommentar:

Lotta sa...

Du är ju värd awarden det vet du:)
Det värmer mig att du blir glad över de små tingen.

Va kul att har bakat pepparkakor med bokstäver istället..mysigt.

Gasolspisar är ju lite dyra (I now) så det beror på om vilket pris du har tänkt dig.
Vår gick på 45 tusen och den är 90 cm bred. Inte klokt pris...den ska jag ha HELA livet som du förstår.
men det var den bästa investering vi gjort.

begagnade kan vara lite risker med tyvärr.

Ha det gott och ta hand om dig